tiistai 18. lokakuuta 2016

Pilotti

Tervetuloa seuraamaan työyhteisöjaksoni blogia! 

Olen Hanna, tarjoilija ja Lahden ammattikorkeakoulun restonomi opiskelija. Aloitin syksyllä 2016 opiskeluni Lamkissa ja nyt on ensimmäisen työyhteisöjakson aika! Paikkanani toimii ravintola Wanha Mestari Aleksanterinkadulla Lahdessa joka on ollut työpaikkani vuodesta 2014 lähtien. Olen työskennellyt tarjoilijana vuodesta 2013 ja valmistuin Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2015. 

Syy miksi päätin suorittaa jakson omassa työpaikassani on se että uskon oppivani enemmän omalla työpaikallani kuin mitä oppisin täysin uudessa paikassa. Puhumattakaan työvuorojen sopimisesta ja järjestelyistä, tämä helpottaa sitä. Olemme jo esimieheni kanssa sopineet että pääsen opettelemaan aamuvuoroja joita en ole koskaan tehnyt. Tavoitteenani on myös saada käsitys inventaariosta, tavaran tilauksista, palkoista ynnä muista ravintolan ''toimistoasioista''. 


1 kommentti:

  1. Moi Hanna,
    kiitos avauksestasi. Aloituksesi on jämpti ja informatiivinen. On hienoa, että pystyt työyhteisöjaksosi avulla löytämään uusia puolia tutustua työpaikasta. Teitkös video-cv:n? Senhän voisit heittää tänne kanssa? Kun lähdet kirjoittamaan ja julkaisemaan varsinaisia blogipostaustehtäviä, kannattaa pitää päiväkirjaa ja kirjata itselleen muistiin kiinnostavia oppeja ja yllättäviä tilanteita työyhteisöjakson eri käänteistä - ettei mene muisteluksi. Työn ja oppimisen iloa!

    Tutorterkuin,
    m i k a

    VastaaPoista